2018-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik – Blankenberge

Plaats: Zaal Cul’thus Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59.

Zondag, 09 september 2018, om 15u00

Affiche: klik hier

Kaarten: klik hier

Het concept van dit concert is net zoals dat van de vorige jaren in Koksijde, maar het evenement gaat nu door te Blankenberge en wordt volledig georganiseerd door onze vriendenkring zelf. Het optreden duurt 4 uur. Er is halverwege een pauze voorzien van een half uur.

De accommodatie:

                                          

Er is gratis parking, bar, restaurant, bistro, hotel en studio’s zijn op het domein aanwezig.

In de theaterzaal is er plaats voor 640 personen. De zaal is ruim met gemakkelijke zetels en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een ruime foyer en vestiaire.

 

Zangers:

———————————————————————————————————————————–

Rudy Giovannini is afkomstig uit Leifers (Südtirol). Deze Italiaans charmezanger wordt vaak ‘der Caruso der Berge’ genoemd. Met zijn unieke stem weet hij op meesterlijke wijze de klassieke en populaire muziek samen te brengen. Hij staat hoog aan de top in de wereld van de volksmuziek. Wie Rudy eens aan het werk heeft gezien, raakt betoverd door hem en kijkt al uit naar een volgend optreden.

—————————————————————————————————————————————-

Die Schäfer is een groep gevormd door vier sympathieke mensen, afkomstig uit het Duitse Frankenland. Vooral bij de Duitse Volksmuziek krijgen Bianca, Carla, Michael en Uwe hoge scores. Kenmerkend is hun optreden in klederdracht van schaapherders  uit de 15de eeuw. Hun liedjes zijn unieke verhalen over liefde, vriendschap, geloof en hoop.

—————————————————————————————————————————————

Angela Wiedl zal ons bekoren met haar prachtige stem. de Duitse zangeres is afkomstig van een muzikale familie. Als kind stond ze al op diverse podia. Haar eerste album ‘ Santa Maria della Montagna’ kende een enorm succes en kende haar ultieme doorbraak. Op haar palmares staan heel wat onderscheidingen. De liedjes die ze brengt zijn stuk voor stuk juweeltjes en hebben een diepere inhoud.

—————————————————————————————————————————————-

Alex Pezzei is een jonge spring-in-‘t-veld, afkomstig uit het mooie Südtirol in Italië. Als negenjarige knaap stond hij al met zijn accordeon op het podium. Enkele jaren later brak hij door als zanger. Alex is een graag geziene gast bij verschillende concerten. Hij zorgt voor de nodige ambiance in de zaal! Zijn accordeon, die hij liefdevol Lady noemt, is zijn handelsmerk en begeleidt hem op al zijn optredens.