Nieuwe ster in de schlagerwereld

index

Een nieuwe ster is geboren aan het hemelfirmament van de schlagerwereld, nl. Franziska Wiese. Op 22 juli 2016 is haar debuutalbum “Sinfonie der Träume” verschenen. Hiermee bewijst de jonge zangeres dat ze niet alleen prachtige songs kan schrijven, maar ook een talentvolle violiste is!

Op zesjarige leeftijd ontwikkelde zich bij haar de liefde voor muziek en begon ze het ‘viool spelen’ onder de knie te krijgen. Drie jaar geleden besloot ze om haar leven volledig te wijden aan de muziek. In André Stade vond ze een prominente mentor die haar groot talent erkende. Ze werd eerst verschillende keren ingezet als studio zangeres en als liedjesschrijfster voor o.a. Roland Kaiser. Tussendoor werd aan haar eigen album gewerkt en zo kwam de release van “Sinfonie der Träume”, een juweel van een CD met 12 prachtige songs. Een mix van verlangen, hoop en liefde met tussendoor de vioolklanken die je innerlijk raken.

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*