2017-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik Blankenberge

Zaterdag 16 september 2017 om 17u

Plaats: Zaal Cul’thus Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59.

Affiche: klik hier

Het concept van dit concert is net zoals dat van de vorige jaren in Koksijde, maar het evenement gaat nu door te Blankenberge en wordt volledig georganiseerd door onze vereniging zelf.

De accommodatie:

                                          

Er is gratis parking, bar, restaurant, bistro, hotel en studio’s zijn op het domein aanwezig.

In de theaterzaal is er plaats voor 640 personen. De zaal is ruim met gemakkelijke zetels en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een ruime foyer en vestiaire.

Zangers:

Rudy Giovannini hoeven wij jullie niet voor te stellen. Deze sympathieke zanger uit Leifers is al jaren een trouwe gast bij ons en elke keer laten we ons bekoren door zijn liedjes. Wij zijn dan ook zeer blij dat hij terug van de partij is.

 

Daniela Alfinito is niet zo bekend bij ons. Wij zijn ervan overtuigd dat ook zij ons hart zal veroveren. Daniela is opgegroeid in een zeer muzikale familie. Vader Bernd Ulrich en haar oom Karl-Heinz vormen het duo ‘Die Amigos’. Vanaf haar 7de levensjaar stond ze al op de planken. Ze houdt ervan om te zingen en de mensen te entertainen.

 

Dolomitenecho bestaat uit twee sympathieke mannen: Konrad Sattler en Christian Golser. Konrad (de jongere broer van Oswald Sattler) staat in voor de zang en gitaar. De andere helft van het duo, Christian, bespeelt de Steierische accordeon, het keyboard en verzorgt naast Konrad ook de zang. Hun stemmen zijn goed op elkaar afgestemd.

 

Kathrin und Peter, het duo is zowel op het podium als in de gewone omgang enorm sympathiek. Ze kennen elkaar al van kindsbeen, schreven elkaar liefdesbrieven en hadden één en dezelfde passie voor muziek. Ze werden zowel privé als op beroepsvlak een koppel en hebben al een succesvolle carrière achter de rug.

 

Prijs voor het optreden:   45 euro p/p voor de leden van de fanclub

                                             50 euro p/p voor de niet-leden van de fanclub

De deuren van de foyer en de zaal gaan open om 16u. De plaatsen zijn genummerd.

Kaartenverkoop:

Voorrang wordt verleend aan de leden van de fanclub.

De kaarten aankopen kan gebeuren

Opgelet! Bestelde kaarten dienen betaald te worden van zodra je de aanvraag hebt gedaan. De kaarten zullen digitaal toegestuurd worden.

Voor diegenen die geen PC hebben kunnen de kaarten de dag zelf ter plaatse in zaal Cul’thus afgehaald worden.

Verkochte kaarten worden niet terug genomen.