2020-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik – Blankenberge

Zondag 13 september 2020: Das Fest der Schlager und Volksmusik

 Annulatie wegens corona !!!!!

Plaats concert: zaal Cul’thus in Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59.

De zaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een ruime gratis parking.

Start concert: 15 uur – Deuren open om 14 uur.

Affiche:  klik hier

Bestelling tickets:   klik hier

Het concept van dit concert is net zoals dat van de vorige jaren in Koksijde, maar het evenement gaat nu door te Blankenberge en wordt volledig georganiseerd door onze vriendenkring zelf. Het optreden duurt 4 uur. Er is halverwege een pauze voorzien van een half uur.

De accommodatie:

                                                                      

Er is gratis parking, bar, restaurant, bistro, hotel en studio’s zijn op het domein aanwezig.

In de theaterzaal is er plaats voor 640 personen. De zaal is ruim met gemakkelijke zetels en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een ruime foyer en vestiaire.

 

Zangers:

________________________________________________________________________________________________________________

Rudy Giovannini is afkomstig uit Leifers in Südtirol. Deze Italiaanse charmezanger wordt vaak ‘der Caruso der Berge‘ genoemd. Met zijn unieke stem weet hij op meesterlijke wijze de klassieke en populaire muziek samen te brengen. Iedereen die hem heeft gehoord, is vol bewondering van zijn mooie zangstem. In 2006 won Rudy de fel begeerde bergkristal van de ‘Grand Prix der Volksmusik’. Hij staat hoog aan de top in de wereld van de volksmuziek, en toch straalt hij enorm veel sympathie uit door zijn eenvoud en charisma.

________________________________________________________________________________________________________________

Monika Martin is geboren in Graz (Oostenrijk). Op tienjarige leeftijd had ze haar eerste optreden in de opera van Graz. In 1996 zorgde haar eigen geschreven en gecomponeerd lied ‘La Luna Blu’ voor de grote doorbraak. Door de jaren heen stapelden de successen zich op, veel nummers van haar werden met prijzen bekroond. Monika Martin is in Oostenrijk de meest succesvolle schlagerzangeres met een opmerkelijke stem. Vanwege haar bescheiden gedrag wordt ze wel eens de ‘stille ster’ genoemd.

________________________________________________________________________________________________________________

Géraldine Olivier groeide op in Zwitserland. Als kind zong ze in verschillende koren. In 1995 won ze bij de ‘Grand Prix der Volksmusik’ met het lied ‘Nimm dir wieder einmal Zeit’. Zo begon haar zangcarrière. Door de liefde kwam ze in 2007 terecht in Noord-Duitsland. De zee gaf haar inspiratie en ze bracht twee albums uit met gekende zeemansliederen. Op vraag van haar vader bracht ze in 2015 een album uit in haar Franse moedertaal. Haar repertoire is rijkelijk gevuld, veel liedjes zijn grote kaskrakers. Dit jaar viert ze haar 25ste zangjubileum.

_______________________________________________________________________________________________________________

Reiner Kisten behaalde als jonge soloartiest grote successen, zoals een 1ste plaats in de voorselectie van de ‘Grand Prix der Volksmuziek’. Het gevolg waren veel TV optredens. Van zijn hobby maakte hij zijn beroep: zanger en presentator. Enkele jaren terug waagde hij zich aan een duet met Liane. Het succes bleef niet uit. Net als Reiner Kirsten treedt ze vaak op in Melodie TV. Ze heeft een prachtige stem, is vriendelijk en charmant. Ze is dan ook ‘de zonneschijn in de Duitse Schlagerwereld’!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

 

Tickets voor het concert zijn nu reeds beschikbaar.  

Prijs tickets:

  • 45 euro voor de fanclubleden
  • 50 euro voor de niet-fanclubleden

De tickets kunnen besteld worden via mail:

  • info@kastelrutherspatzen.be of carine_huughe@hotmail.com of
  • via telefoon: 051 22 29 18 of 0473 968 377

Graag betaling binnen de 8 dagen bij aankoop van de tickets. Pas dan bent u zeker van uw plaats. Van zodra de betaling op de rekening van de Vriendenkring staat, worden de tickets digitaal verstuurd. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen.