Graziano in Luxemburg – april 2023

Er zijn nog beschikbare plekken voor deze geweldige reis naar Luxemburg! Geniet van twee prachtige concerten, inclusief een privéconcert met een buffetdiner en een ander concert met een compleet ander repertoire van liedjes. De Luxemburgse fanclub viert haar 10-jarig jubileum en Graziano zal ook zijn jubileum vieren. Bovendien hebben we een verrassing in petto om ons eigen 25-jarig jubileum te vieren.

Het vervoer wordt verzorgd door Demonie Drive uit Westrozebeke. Vertrek is gepland op zaterdagochtend 22 april 2023 en de terugkeer is op zondagavond 23 april 2023 na het concert. U verblijft in het Threeland hotel in Pétange, inclusief ontbijt, gratis WiFi en een gezellige bar om van een drankje te genieten.

De prijs is 255 euro per persoon voor een tweepersoonskamer of 295 euro voor een eenpersoonskamer.

Het vervoer wordt verzorgd door Demonie Cars en er zijn opstapplaatsen op de gebruikelijke locaties. U zult een privéconcert bijwonen in Lamadelaine met een avondmaaltijd (buffet) op zaterdag 22 april 2023, evenals het concert in Lamadelaine op zondagmiddag 23 april 2023. Dit laatste concert duurt ongeveer 2 uur met een pauze.

Graag ontvangen wij een voorschot van 75 euro per persoon binnen 14 dagen na inschrijving.

U kunt ons altijd contacteren.

Als u lid wil worden kan u dit formulier invullen

We zijn ook te vinden op Facebook