VZW

Vanaf heden, 09 februari 2017, heeft de vriendenkring het statuut van VZW met zetel te 8800 Roeselare – Beverseaardeweg 63.

Geplaatst in Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar !!!

Geplaatst in Nieuws

Nieuwe CD – Kastelruther Spatzen

kastelruther-die-sonne-scheint-fuer-alle

Na het uitstel van uitgifte in het begin van het jaar is de nieuwe Cd 2016: ‘Die Sonne Scheint für Alle’  er eindelijk!

Er is ook een nieuwe DVD met 13 nieuwe video-clips en een limited Super Fan editie met CD, DVD en een exclusieve poster op de markt!

Op de CD zijn 17 nieuwe songs opgenomen met inbegrip van het veel gevraagde nummer: ‘Rose von Südtirol’

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

16de Nacht van de Duitse Schlager en Volksmuziek – Casino Koksijde

Toen onze 16de schlagernacht in het water dreigde te vallen door de opzeg van meerdere zangers hebben we in ijltempo twee vervangers op de kop kunnen tikken en kon de show verdergaan! Na het optreden is gebleken dat onze keuze Nelly Sander en Alex Pezzei een goede zet was! Samen met onze klassiekers Oswald Sattler en Rudy Giovannini bezorgden zij ons een onvergetelijke avond en iedereen ging met een tevreden gemoed naar huis!

Ons lid Albert heeft hierover weer een prachtige reportage gemaakt bij ww.westhoek.be. Het is zeker een aanrader en daarvoor kunt u terecht bij: westhoek

U kunt hier ook nog beelden zien bij: foto’s

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

Verslag Fanclubreis Gotha

detailGroup_176943

 

U kunt hier ook beelden zien bij: foto’s

——————————————————————————————————————–

 

Geplaatst in Nieuws

Nieuw album Hansi Hinterseer op komst

hansi-hinterseer-neues-album_n14135

Goed nieuws voor de vele fans van Hansi Hinterseer, want op 14 oktober presenteert de blonde Volksmusik-ster zijn nieuwe album ‘Bergsinfonie’. Op vrijdag 19 augustus verscheen als voorloper het titelnummer van dit album op single. Daarop is de inmiddels 62-jarige Oostenrijker te horen zoals we hem kennen: met uitstekend geproduceerde kwaliteitsmuziek met teksten waarin de prachtige omgeving van zijn geliefde Zillertal centraal staat. Voor verrassingen hoef je niet bij Hansi Hinterseer aan te kloppen, hij weet wat zijn fans van hem verwachten.

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

Nieuwe CD – Amigos

unnamed

Het succesvolle Duitse Schlagerduo ‘Amigos‘ heeft een nieuw album ‘Wie ein Feuerwerk‘, vol met nieuwe hits, uitgebracht op 22 juli 2016.

Het bevat vrolijke disco, Fox-liedjes om bij te dansen, te dromen of er bij stil te staan. De songs zijn door de ‘Amigos’ speciaal uitgekozen om  ervan te genieten en wonderbare momenten te beleven.

Het album bevat een vuurwerk van gevoelens en een breed scala aan diversiteit: hoopvol verliefd te zijn onder de ‘Silbermond’, een romantische strandwandeling aan de ‘Montego Bay’, of  een liefdesverklaring aan hun vrouwen ‘Für dich geh ich nochmals durchs Feuer’ .

Zeven actuele songs zijn ondergebracht in een knallende Hit-mix en vormen de kroon van het album. Ook met het lied ‘Lass uns die Welt mit den Augen der Liebe sehen’ laten de gebroeders Karl Heinz en Bernd ULRICH duidelijk een boodschap na dat het leven zin heeft en veel vreugde kan brengen ‘Wie ein Feuerwerk’!

Naast de CD is er ook een DVD verkrijgbaar.

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

Nieuwe ster in de schlagerwereld

index

Een nieuwe ster is geboren aan het hemelfirmament van de schlagerwereld, nl. Franziska Wiese. Op 22 juli 2016 is haar debuutalbum “Sinfonie der Träume” verschenen. Hiermee bewijst de jonge zangeres dat ze niet alleen prachtige songs kan schrijven, maar ook een talentvolle violiste is!

Op zesjarige leeftijd ontwikkelde zich bij haar de liefde voor muziek en begon ze het ‘viool spelen’ onder de knie te krijgen. Drie jaar geleden besloot ze om haar leven volledig te wijden aan de muziek. In André Stade vond ze een prominente mentor die haar groot talent erkende. Ze werd eerst verschillende keren ingezet als studio zangeres en als liedjesschrijfster voor o.a. Roland Kaiser. Tussendoor werd aan haar eigen album gewerkt en zo kwam de release van “Sinfonie der Träume”, een juweel van een CD met 12 prachtige songs. Een mix van verlangen, hoop en liefde met tussendoor de vioolklanken die je innerlijk raken.

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

Nieuwe CD NICK P.

images

Op 8 juli verschijnt de nieuwe CD van Nick P.

Nick P. is terug met zijn nieuwe album “Da oben # 16”. Negen jaar geleden had Nick P., samen met zijn vriend DJ Ötzi een gigantische hit met “Ein Stern, der deinen Namen trägt”. Tot op de dag van vandaag kunnen we zeggen dat deze hit tot één van de meest verkochte schlagersongs ooit wordt beschouwd!

De titelsong “Da oben” van zijn nieuwe CD is ook nu weer een zeer romantisch lied dat gaat over grenzeloze liefde en eeuwige trouw.  Laten we hopen dat ook deze CD weer hoge scores telt in de “Schlagerwelt”.

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws

Schlagernacht des Jahres 2016 – Oberhausen

640-tour-schlagernacht-des-jahres-2016

Meer info

 

———————————————————————————————————————

Geplaatst in Nieuws