2021-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik – Blankenberge

Zondag, 12 september 2021:  Das Fest der Schlager und Volksmusik

Plaats concert: zaal Cul’thus in Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59.

De zaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een ruime gratis parking.

Start concert: 15 uur – Deuren open om 14 uur.

Affiche:  klik hier

Het concept van dit concert is net zoals dat van de vorige jaren in Koksijde, maar het evenement gaat nu door te Blankenberge en wordt volledig georganiseerd door onze vriendenkring zelf. Het optreden duurt 4 uur. Er is halverwege een pauze voorzien van een half uur.

De accommodatie:

Er is gratis parking, bar, restaurant, bistro, hotel en studio’s zijn op het domein aanwezig.

In de theaterzaal is er plaats voor 640 personen. De zaal is ruim met gemakkelijke zetels en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een ruime foyer en vestiaire.

 

Zangers:

Rudy Giovannini is afkomstig uit Leifers (Südtirol). Deze Italiaanse charmezanger wordt vaak ‘der Caruso der Berge ‘ genoemd. Met zijn unieke stem weet hij op meesterlijke wijze de klassieke en populaire muziek samen te brengen. In 2006 won Rudy de fel begeerde bergkristal van de ‘Grand Prix der Volksmusik’. Hij staat hoog aan de top in de wereld van de volksmuziek, en toch straalt hij enorm veel sympathie uit door zijn eenvoud en charisma.

—————————————————————————————————————————————-

Sigrid & Marina , zijn twee zussen uit het Opper-Oostenrijkse Salzkammergut die dankzij hun grootmoeder al op jonge leeftijd de liefde voor muziek ontdekten. Met kleine maar gestage stappen beklommen ze de carrièreladder en konden ze al snel aanzienlijke successen boeken en tot op de dag van vandaag belangrijke live- en tv-optredens maken, hitparades opnemen en talloze onderscheidingen ontvangen. In 2007 wonnen ze de Grand Prix der Volksmusik met het lied “Alles hat Zwei Seiten” . Al snel werd duidelijk dat de zusters hun publiek niet alleen inspireren met de buitengewone harmonieuze klank van hun beide stemmen, maar ook met hun natuurlijkheid en warmte!

—————————————————————————————————————————————

GRAZIANO – De romantische stem uit Italië

Graziano Facchini, geboren in Bolzano, stond op 4-jarige leeftijd al op het podium. Zijn liefde voor muziek heeft hem nooit verlaten. Hij leerde eerst klassieke muziek aan het Bolzano Music Institute, maar besloot dan om  moderne zang te studeren. Na jaren van hard werken in “pianobars” ontmoette hij de producer Luis Stuflesser die hem het voorstel deed om in het Duits te gaan zingen. Als componist schrijft Graziano ook voor vele kunstenaars. Graziano behaalde vele eerste plaatsen in verschillende belangrijke hitparades in Oostenrijk, Duitsland en Nederland. In het najaar van 2014 werd een nieuw album “EIN TRAUM FÜR ZWEI” uitgebracht en had een enorm succes. Zijn optredens namen toe en brachten hem niet alleen naar Duitsland, maar ook naar Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, België en Polen. Graziano is een graag geziene zanger en heeft ook een grote fanclub in België!

—————————————————————————————————————————————-

De succesvolle Katharina Herz

is al 20 jaar lang ene vaste waarde in de muziekwereld. Ze heeft onweerstaanbare passie voor muziek, ze bruist van energie, heeft een krachtige, pakkende stem en een hart op de juiste plaats. Haar vrolijke aard, haar charmante manier van werken, haar professionele toneelvoorstelling en haar natuurlijke hartelijkheid openen zich rechtstreeks in de harten van het publiek. Ze weet haar publiek al na een paar seconden te boeien, te betoveren en te ontvoeren met haar muziek. Ze is nuchter, natuurlijk en straalt met haar onmiskenbare lach een natuurlijke warmte uit die je tegenwoordig zo vaak mist. Ze werd geboren voor de muziek en het podium. Want wat is er mooier dan mensen te plezieren met de taal van muziek en hun hart te raken?

————————————————————————————————————————————–

Tickets voor het concert zijn beschikbaar.

Bestelling tickets: klik hier

Prijs tickets:

  • 45 euro voor de fanclubleden
  • 50 euro voor de niet-fanclubleden

De tickets kunnen besteld worden via mail:

  • info@kastelrutherspatzen.be of carine_huughe@hotmail.com of
  • via telefoon: 051 22 29 18 of 0473 968 377

Graag betaling binnen de 8 dagen bij aankoop van de tickets. Pas dan bent u zeker van uw plaats. Van zodra de betaling op de rekening van de Vriendenkring staat, worden de tickets digitaal verstuurd. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen.