2024-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik

Zaterdag, 14 september 2024: Das Fest der Schlager und Volksmusik

Plaats concert: zaal Cul’thus in Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt ook een ruime gratis parkeergelegenheid.

Start concert: 15 uur – Deuren open om 14 uur

Het concept van dit concert blijft hetzelfde als bij de vroegere edities in Koksijde, maar het evenement vindt nu plaats in Blankenberge en wordt geheel georganiseerd door onze vriendenkring. Met een duur van 4 uur, met een half uur pauze halverwege, belooft het een onvergetelijke ervaring te worden.

De accomodatie:


Het domein beschikt over gratis parkeergelegenheid, een bar, restaurant, bistro en hotel, evenals studio’s.

De theaterzaal heeft plaats voor 640 bezoekers en is ruim en comfortabel ingericht met gemakkelijke stoelen, die ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Bovendien heeft het theater een royale foyer en garderobe.

 

Zangers:

Rudy Giovannini is een Italiaanse charmezanger uit Leifers (Südtirol). Hij wordt vaak “de Caruso van de bergen” genoemd vanwege zijn unieke stem die klassieke en populaire muziek op meesterlijke wijze samenbrengt. In 2006 won Rudy de bergkristal bij de Grand Prix der Volksmusik, waarmee hij zijn hoge positie in de volksmuziekwereld bevestigde. Rudy straalt sympathie uit door zijn eenvoud en charisma, wat hem geliefd maakt bij zijn publiek.


Katharina Herz, een muzikaal talent uit Ilmenau, Duitsland, is al lange tijd een bekende naam in de muziekwereld. Haar passie voor muziek is aanstekelijk, ze barst van energie en heeft een krachtige, meeslepende stem. Met haar vrolijke aard, charmante werkstijl en hartelijke uitstraling weet ze moeiteloos de harten van het publiek te veroveren.


Markus Wolfahrt, de sympathieke zanger en muzikant uit Oostenrijk, was ooit het gezicht van de Klostertaler. Na jaren van succes en het winnen van talloze prijzen, waaronder twee keer de Grand Prix der Volksmusik, begon Markus in 2010 aan een solocarrière. Naast bekende Klostertaler-hits zingt hij ook nieuwe nummers en vertoont zijn muzikale talent regelmatig met zijn bugel.


Nadin Meypo, geboren in Frankfurt an der Oder, Duitsland, groeide op in een muzikale familie en koesterde als kind al de droom om zangeres te worden. Met haar unieke, expressieve stem, gecombineerd met sympathie, boeiende houding en onuitputtelijke energie, weet Nadin Meypo op indrukwekkende wijze iedereen te betoveren.


Tickets voor het concert zijn beschikbaar.

Prijs tickets:

  • 50 euro voor de fanclubleden
  • 55 euro voor de niet-fanclubleden

De tickets kunnen besteld worden via:

  • Betaling binnen 8 dagen na aankoop van tickets is noodzakelijk om uw plaats te garanderen. Na ontvangst van uw betaling, zullen we u de tickets digitaal bezorgen.
  • Kaarten die zijn verkocht, worden normaal gesproken niet teruggenomen. In het geval van annulering van een concert vanwege corona-omstandigheden, worden de tickets uitzonderlijk terugbetaald.