2022-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik

Zaterdag, 10 september 2022: Das Fest der Schlager und Volksmusik

Plaats concert: zaal Cul’thus in Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59

De zaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een ruime gratis parking.

Start concert: 15 uur – Deuren open om 14 uur

Affiche: klik hier

Het concept van dit concert is net zoals dat van de vorige jaren in Koksijde, maar het evenement gaat nu door te Blankenberge en wordt volledig georganiseerd door onze vriendenkring zelf. Het optreden duurt 4 uur. Er is halverwege een pauze voorzien van een half uur.

De accomodatie:


Er is gratis parking, bar, restaurant, bistro, hotel en studio’s zijn op het domein aanwezig.

In de theaterzaal is er plaats voor 640 personen. De zaal is ruim met gemakkelijke zetels en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een ruime foyer en vestiaire.

 

Zangers:

Rudy Giovannini is afkomstig uit Leifers (Südtirol). Deze Italiaanse charmezanger wordt vaak ‘der Caruso der Berge’ genoemd. Met zijn unieke stem weet hij op meesterlijke wijze de klassieke en populaire muziek samen te brengen. In 2006 won Rudy de fel begeerde bergkristal van de ‘Grand Prix der Volksmusik’. Hij staat hoog aan de top in de wereld van de volksmuziek, en toch straalt hij enorm veel sympathie uit door zijn eenvoud en charisma.


Daniela Martinez haar artiestennaam klinkt precies zoals ze eruitziet. Men zou denken dat ze Spaanse is, maar Daniela Martinez komt uit het Zwarte Woud. Van jongs af aan was muziek de passie van de aantrekkelijke zangeres, die begon te zingen in kinderkoren en, dankzij haar werkelijk prachtige stem, opgeleid werd tot professionelesolozangeres. In 1994 stond Daniela Martinez voor het eerst op een groot podium. Daniela werkt al vele jaren samen met het vooraanstaande productieteam Georg en Walter Wörle. Zij zingt ook duetten met haar dochter, Nadin Meypo en Geri van de Klostertaler.


Monique, zelfs na meer dan 20 jaar in de harde showbusiness is haar hartelijke en vrolijke lach haar handelsmerk. De Zwitserse Monique inspireert met haar natuurlijke, ongecompliceerde en spontane karakter en is absoluut authentiek. Wie Monique live op het podium ziet staan, stuit op een bundel temperamenten die het publiek meesleept en het dagelijkse leven doet vergeten. in 1999 won zij de Internationale Grand Prix der Volksmusik met “Einmal so, einmal so” en zo begon haar professionele carrière. Ze is ook moderator van vele tv-programma’s. Nadat het de laatste tijd wat rustiger was geworden,wil de zangeres, met haar krachtige stem, nu weer muzikaal aan de slag.Florian Fesl uit Niederbayern (D) is een graag geziene gast op grote muziekshows. In 2010 won hij samen met zijn toenmalige partner Belsy (uit Zuid-Tirol) de Grand Prix der Volksmusikmet de titel “I hab di Gerne”. In hetzelfde jaar brachten de twee een gezamenlijk album uit onder dezelfde titel, dat ook zeer succesvol was in de hitlijsten en de gouden status bereikte. In 2014 stopte de relatie met Belsy en Florian Fesl begonaan zijn comeback als solist met “So Eine geile Welt”. Sedert 2021 heeft Florian een nieuwe sound: hij zingt moderne hits met een vleugje Heimat.


Tickets voor het concert zijn beschikbaar.

Bestelling tickets: klik hier

Prijs tickets:

  • 50 euro voor de fanclubleden
  • 55 euro voor de niet-fanclubleden

De tickets kunnen besteld worden via mail:

Graag betaling binnen de 8 dagen bij aankoop van de tickets. Pas dan bent u zeker van uw plaats. Van zodra de betaling op de rekening van de Vriendenkring staat, worden de tickets digitaal verstuurd. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen.