2023-03 Bad Mergentheim Duitsland

‘Südtiroler Heimat Sterne 2023 – mit den Stars aus der Dolomiten’

Bad Mergentheim van 16 maart 2023 tot en met 19 maart 2023.

Op zaterdag 18 maart 2023 vindt het concert ‘Südtiroler Heimatsterne’ plaats in het Kursaal van Bad Mergentheim in Duitsland. Met optredens van Oswald Sattler, das Kasteluther Männerquartett, Alexander Rier, die Geschwister Niederbacher en presentator Nadin Meypo, die ook enkele nummers zal zingen.

We hebben dit jaar zeer goede zitplaatsen in de zaal kunnen bemachtigen, dankzij de organisator Lothar Böhler. We maken er een vierdaagse reis van en verkennen ‘das liebliches Taubertal’ en ‘das Bayerische Miltenberg – die Drei am Main’. Ons hotel, het Premier Best Western Parkhotel, bevindt zich in Bad Mergentheim en we verblijven op basis van halfpension met een uitgebreid ontbijtbuffet en een viergangenbuffet in de avond.

De Kursaal, waar het concert zal plaatsvinden, ligt op korte loopafstand van ons hotel, dus het kan niet gemakkelijker zijn!

          

 Dag 1: We vertrekken vanuit onze gebruikelijke ophaalpunten naar Bad Mergentheim. De specifieke tijden en locaties voor de ophaalrondes worden enkele weken voor het evenement aan alle deelnemers gecommuniceerd.

Dag 2: Vandaag gaan we naar Miltenberg, een middeleeuwse vakwerkstad in Beieren, gelegen te midden van romantische wijngaarden, bossen en langs de Main. We verkennen het historische centrum van de stad en ontdekken de charme van deze prachtige plek. In de namiddag maken we een tocht langs idyllische dorpjes terug naar ons hotel en genieten we van de schoonheid van de omgeving.

  

Dag 3: In de voormiddag bezoeken we het prachtige kasteel van Weikersheim, waar we deskundige uitleg krijgen van een lokale gids. Vervolgens hebben we voldoende tijd om te wandelen in het kasteelpark en het mooie stadje te verkennen. Na de lunch keren we terug naar Bad Mergentheim, waar we een wandeling maken door de mooie gaststad en voldoende vrije tijd hebben. En dan, het hoogtepunt van onze reis! Om 19u30 worden we verwacht in de Kursaal voor ‘die Südtiroler Heimatsterne’.

 

Dag 4: Vandaag is de terugreis naar huis. Hopelijk heeft iedereen mooie herinneringen om op terug te kijken!

U kunt ons altijd contacteren.

Als u lid wil worden kan u dit formulier invullen

We zijn ook te vinden op Facebook