2023-09 Das Fest der Schlager und Volksmusik

Zaterdag, 16 september 2023: Das Fest der Schlager und Volksmusik

Plaats concert: zaal Cul’thus in Floreal Blankenberge, Koning Albert I laan 59

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt ook een ruime gratis parkeergelegenheid.

Start concert: 15 uur – Deuren open om 14 uur

Het concept van dit concert blijft hetzelfde als bij de vroegere edities in Koksijde, maar het evenement vindt nu plaats in Blankenberge en wordt geheel georganiseerd door onze vriendenkring. Met een duur van 4 uur, met een half uur pauze halverwege, belooft het een onvergetelijke ervaring te worden.

De accomodatie:


Het domein beschikt over gratis parkeergelegenheid, een bar, restaurant, bistro en hotel, evenals studio’s.

De theaterzaal heeft plaats voor 640 bezoekers en is ruim en comfortabel ingericht met gemakkelijke stoelen, die ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Bovendien heeft het theater een royale foyer en garderobe.

 

Zangers:

Rudy Giovannini is een Italiaanse charmezanger uit Leifers (Südtirol). Hij wordt vaak “de Caruso van de bergen” genoemd vanwege zijn unieke stem die klassieke en populaire muziek op meesterlijke wijze samenbrengt. In 2006 won Rudy de bergkristal bij de Grand Prix der Volksmusik, waarmee hij zijn hoge positie in de volksmuziekwereld bevestigde. Rudy straalt sympathie uit door zijn eenvoud en charisma, wat hem geliefd maakt bij zijn publiek.


Sigrid & Marina, de twee sympathieke zussen uit het Oostenrijkse Salzkammergut, brengen vrolijkheid in het programma. In 2007 wonnen ze de Grand Prix der Volksmusik en ze inspireren het publiek niet alleen met hun harmonieuze stemmen, maar ook door hun natuurlijkheid en warmte.


Graziano, de Italiaanse charmezanger uit Bolzano (Südtirol), startte zijn podiumcarrière al op jonge leeftijd. Zijn liefde voor muziek is altijd aanwezig gebleven en door jarenlange inzet veroverde hij uiteindelijk ook de Duitse hitparades. Met zijn vlotte, sympathieke en charismatische uitstraling weet hij het publiek vanaf de eerste minuut te betoveren.