Gastenboek

21 comments on “Gastenboek
 1. Patrick Leenknegt schreef:

  Alle reacties of voorstellen zijn welkom!

  • Christine Boeve schreef:

   Hallo Carine en Patrick,

   Fantastisch wat jullie doen om de Vriendenkring nieuw leven in te blazen. Jammer genoeg kunnen wij dat wegens gezondheidsproblemen niet meer zelf, maar jullie doen dat formidabel. Het is een hele geruststelling dat ons “kindje” verderleeft, het zou met pijn in het hart zijn geweest zijn als het zou kapotgegaan zijn. Wij geven heel graag de scepter aan jullie door. Lieve groeten,

   Christine en John

  • J.Janneman schreef:

   beste carin en patrick bij deze een reactie ik luister ook veel naar de kastelrutherspatzen ik woon nog in nederland maar niet zo lang meer ga binnen kort verhuizen naar duitsland ( leipzig )J

 2. Degraeve Philip-Vanelslander Ann schreef:

  Beste Carine en Patrick,wat was dat toch een schitterende avond gisteren.De artiesten waren echt top en je zag
  ook duidelijk dat ze er zelf van genoten.Het heeft ons echt wel heel veel deugd gedaan na een jaar terug erbij
  te zijn.We hopen dat dit nog vele jaren kan doorgaan,al beseffen we heel goed dat dit voor jullie een grote
  uitdaging is.Maar wees gerust de Schlager is nog lang niet dood.We willen jullie daarom een welgemeende dikke
  proficiat wensen.Philip & Ann

  • Carine schreef:

   Beste Philip en Ann, bedankt voor jullie lovende woorden. Ook wij hebben genoten van deze wondermooie avond. Het doet ons echt deugd te horen dat er zoveel positieve reacties zijn. Heel veel mensen zijn met een innerlijk voldaan gevoel huiswaarts gekeerd en dat is toch fijn! We blijven doorgaan en zorgen ervoor dat de Duitse Schlager en volksmuziek een vaste vaste stek blijft hebben in ons Belgenland! Carine

 3. Degraeve Philip-Vanelslander Ann schreef:

  Beste Carine en Patrick,wij wensen jullie en alle leden van de vriendenkring een vrolijk Kerstfeest en een
  heel gelukkig Nieuwjaar in goede gezondheid en gevuld met veel Liefde en Vrede.
  Philip en Ann

 4. Beste leden van de vriendenkring, wij wensen jullie een vrolijk Kerstfeest, een gelukkig Nieuwjaar, een goede gezondheid en veel muziekvreugde toe!
  Carine en Patrick

 5. Degraeve Philip schreef:

  Beste Carine en Patrick,wat was dat zaterdag toch een prachtige dag.Een autocar met niets dan tevreden mensen
  richting Oberhausen .Onze dag kon al niet meer stuk na het positieve nieuws dat we van Carine kregen.En dan was
  er nog de super fantantische schow van Andrea Berg,iets wat in ons geheugen zal blijven hangen.Dit is pas top-
  entertainment,zo profecioneel in elkaar gestoken en gebracht door Andrea en haar hele team.Gelukkig hebben we
  thuis zeer goede honing want het was nodig om mijn keel te smeren zondagmorgen (komt door het meezingen,een beetje vals maar niemand heeft het gehoord).Nogmaals een dikke merci voor jullie inzet en een dikke proficiat
  voor zaterdag
  Philip

  • Philip, bedankt voor de lovende woorden! We hopen dat we in de toekomst samen nog veel zulke momenten mogen meemaken! Het optreden van Andrea Berg was inderdaad fantastisch!!! We zien al uit naar het volgende evenement te Antwerpen met Florian Silbereisen.
   Groetjes.
   Carine en Patrick

 6. Degraeve Philip schreef:

  Beste Carine en Patrick,het was gisteren weer echt TOP .Een nieuwe zaal,schitterende artiesten(die er duidelijk
  ook van genoten)en vele bekende gezichten en dan is er maar een woord KLASSE.Bij deze willen Ann en ikzelf jullie van harte bedanken voor jullie inzet voor de vriendenkring en jullie een welgemeende proficiat wensen voor het welslagen van deze prachtige avond.
  Groetjes Philip en Ann

 7. Eddy Platteeuw schreef:

  Hallo Carine en Patrick wat was dat een prachtige show gisteren in Blankenberge. Op en top rasechte artiesten die de massa mensen allemaal echt in vervoering brachten.
  Namens onze groepje (acht mensen) wil ik jullie hartelijk feliciteren en ook bedanken voor deze fijne namiddag die gerust nog een paar uur langer mocht geduurd hebben.
  Wij zien al uit naar de volgende editie.
  Er staat ons maar één woord te zeggen voor jullie inzet “PROFICIAT”
  Groetjes Eddy

 8. Degraeve Philip schreef:

  Carine en Patrick,jullie verdienen een dikke pluim voor de prachtige namiddag van gisteren. Topartiesten in
  topform hebben er elk in hun genre een onvergetelijke schow van gemaakt.Veel mensen die we kennen hadden niets dan lof,maar ook heel veel positiefs gehoord van mensen die er voor de eerste keer bij waren.Dat moet voor jullie ook wel een opsteker zijn na al het vele voorbereidende werk,en een boost om verder te doen.
  Een dikke merci
  Philip en Ann

 9. Philip Degraeve schreef:

  Dag Carine en Patrick ,wat was dat weer een gezellige namiddag gisteren.Veel mensen,die ondertussen vrienden
  geworden zijn ,terug gezien.Artiesten die het beste van zichzelf gegeven hebben en een publiek die er van bij het begin ook zin in had.Op zijn Westvlaams gezegd ;t’ wos er boenk up.
  Bedankt voor jullie inzet en ik denk dat er veel mensen het met mij eens zijn.
  Groetjes Philip en Ann

 10. Beste leden van de vriendenkring en liefhebbers van de duitstalige muziek. Het jaar 2020 mogen we stilaan uitroepen tot een rampjaar voor onze muziek en onze vriendenkring! Wegens corona zijn sedert maart alle evenementen geannuleerd tot het eind van het jaar. Ons jaarlijks concert in Blankenberge kon ook niet doorgaan en de clubreis naar Rotenburg ob der Tauer moesten wij ook afzeggen. Laten we hopen dat 2021 een beter jaar wordt en dat wij onze schade kunnen inhalen! In ieder geval zijn er al veel activiteiten gepland en hopelijk kan alles doorgaan! Ik hoop dat iedereen nog gezond is en gespaard blijft van corona! Dat we 2020 vlug mogen vergeten! Ik dank onze leden dat ze trouw blijven en ons steunen in deze moeilijke tijden! Voorlopig doen wij niet zot en blijven nog altijd in ons kot!

 11. Beste Schlagervrienden. Door de coronatoestanden kunnen wij nogmaals beamen dat 2020 een rampjaar is voor de Duitse Schlager en Volksmuziek, de zangers, onze fanclub en de rest!!! Vanaf maart hebben wij al onze optredens en uitstappen moeten annuleren voor het ganse jaar! Ook voor de eerste maanden van 2021 is er geen beterschap te verwachten! Nochtans hebben wij voor 2021 al veel gepland en we hopen dat er toch een einde komt aan de pandemie! Hopelijk strooit corona weer geen roet in ons werk waar we zoveel energie insteken! Gelukkig blijven onze fans ons trouw! Hierbij wensen wij iedereen een goede gezondheid toe en een Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar! Het Bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*